Ga naar de hoofdinhoud
Kinderen spelen bij Professor Plons

Professor Plons Spetterclub

Speelt je kind graag bij Professor Plons? Maak hem of haar dan gratis lid van Professor Plons' Spetterclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Flessenpost

Via de digitale Flessenpost houdt de professor Spetters regelmatig op de hoogte van zijn avonturen en activiteiten in het museum. Daarmee leren ze de professor en zijn vrienden nog beter leren kennen en ontdekken van alles over de maritieme wereld.

Eigen Spetterclubpas

Met hun eigen Spetterclubpas genieten Spetters van leuke voordelen bij het Maritiem Museum of bij collega’s in de stad. Zo hebben Spetters altijd 15% korting in de Museumshop en krijgen ze op vertoon van hun pas een gratis limonade in ons museumcafe Het Lage Licht. Daarnaast staan er in de Flessenpost steeds wisselende acties, zoals een winactie voor een gratis vaartocht met een museumschip, uitnodigingen voor een activiteit in het museum of korting bij een kindervoorstellingen bij een andere culturele instelling in Rotterdam. Ook vragen we onze Spetters regelmatig of ze met ons mee willen denken over nieuwe tentoonstellingen en ideeen om het museum te verbeteren. Superleuk dus!

Inschrijven

Inschrijven voor Professor Plons’ Spetterclub is gratis en kan eenvoudig op de tentoonstelling Professor Plons in het museum.

Kinderen spelen in de haven van Professor Plons.

Echte Spetters vieren hun verjaardag bij Professor Plons!

We hebben een paar handige tips voor een bezoek met kinderen op een rij gezet.

Boek tickets