Ga naar de hoofdinhoud
Kindern spelen in de haven van Professor Plons

Bezoek met een BSO

Ahoi, ontdek de maritieme wereld in het Maritiem Museum! Wil je langskomen met een groep kinderen van een BSO? Dan bieden we speciale tarieven.

Wat kost museumbezoek met een BSO-groep?

  • Kinderen 4 t/m 15 jaar (max. 20 kinderen + 8 begeleiders): € 11,25

Boek nu, of minimaal 1 week tevoren!

Neem contact op met de afdeling Sales om je groepsbezoek te reserveren: 010-40 29 264 of sales@maritiemmuseum.nl.

Neem contact op

Voorwaarden voor bezoek met kinderen via stichtingen, verenigingen, scouting of BSO

  • Een reservering is verplicht. Anders kunnen we je aanvraag niet in behandeling nemen en kom je niet voor het groepstarief in aanmerking.
  • Kindergroepen kunnen reserveren voor een bezoek op zaterdag en zondag. Tijdens de schoolvakanties is het ook mogelijk om te reserveren voor een bezoek op maandag t/m zondag tussen 10.00-12.00 uur en 15.00-17.00 uur.
  • Je kunt je reservering kosteloos wijzigen of annuleren.
  • Om in aanmerking te komen voor de groepstarieven dient minimaal 1 week van te voren te worden geboekt. Daarna gelden de reguliere entreeprijzen van het museum.
  • De maximale groepsgrootte is 20 kinderen. Er is geen minimum.
  • Wij vinden het belangrijk dat er voldoende begeleiders zijn. Daarom bieden we maximaal 8 (volwassen) begeleiders per groep gratis entree. Extra begeleiders betalen het reguliere entreetarief á € 17,50.
  • We vragen begeleiders om bij de groep te blijven. Zij zijn gedurende het museumbezoek verantwoordelijk voor de kinderen.
  • De betaling kun je met pin (contant is niet mogelijk) aan onze kassa doen, op basis van het werkelijke aantal personen op basis van bovenstaande tarieven.
  • Eten en drinken in het museum kan uitsluitend aan de picknicktafels in de entreehal, in de museumhaven en tijdens een bezoek aan Professor Plons op het terras (buiten).

Bij de kinder-doe-tentoonstelling Professor Plons geldt een maximale verblijfsduur van 1,5 uur. Daarna zijn de kinderen van harte welkom in de museumhaven.

Op wereldreis met Professor Plons

De tentoonstelling Professor Plons is niet alleen leuk en speels, maar ook erg leerzaam. Breng met de kinderen een bezoek aan zijn thuishaven en laat ze ontdekken hoe alles reilt en zeilt in de haven.

Bekijk deze onbegeleide les voor groep 1 t/m 5
Kinderen spelen op Professor PLons

Wist je dat de haven van Rotterdam ooit de grootste ter wereld was?

Dit was tussen 1962 en 2004. Inmiddels heeft Shanghai de grootste haven. Wereldwijd staat Rotterdam elfde, maar het is nog altijd wél veruit de grootste in Europa!

Boek tickets