Ga naar de hoofdinhoud
Kinderen spelen op Professor PLons

Voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie is er van alles te doen in het museum: tentoonstellingen bezoeken, demonstraties van maritieme ambachten en knutselactiviteiten waar je actief aan de slag kan.

Ga op zoek naar nieuwe energie in de Offshore Experience (8+), ontdek of zeemonsters echt bestaan in de tentoonstelling ‘Zeemonsters’ of kook een smakelijk maaltje in de kombuis aan boord van de Zuipschuit in de haven van Professor Plons. Iedere dag is er wat te doen en te beleven in het museum en in de werkplaatsen in het Leuvepaviljoen. Je komt toch ook deze vakantie?

Ga met op reis door Rotterdam in deze nieuwe audiotour voor kinderen. Je gaat samen met Mees en tante Jane met een virtuele metro door de tentoonstelling ‘Bestemming Havenstad’. Zo kom je meer te weten over de stad, de haven en de mensen die daar wonen. Misschien herken je wel sommige plekken. Zet je koptelefoon op en ga op reis.

Je moet wel de telefoon van je begeleider lenen, want hierop kan je de audiotour beluisteren. Scan de QR-code bij de ingang van de tentoonstelling en stap aan boord!

Tentoonstelling Bestemming Havenstad

Workshops en demonstraties

Op 28 februari en op 1, 2 en 3 maart zijn er oonk nog verschillende actieve workshops waar je aan mee kunt doen of een demonstratie die je kunt bekijken. Stroop je mouwen op en doe mee!

Boek tickets