Ga naar de hoofdinhoud
Woensdag 17 en 31 juli

Workshop zeilen schilderen

Word een kunstenaar bij het museum! Schilder op een echt zeil en draag bij aan een gezamenlijk kunstwerk.

Laat je creativiteit de vrije loop op een zeil! 

Met het thema, 'Het kunstwerk is je oceaan’ kun je je laten inspireren door de prachtige onderwaterwereld. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of voor het eerst een kwast vasthoudt, iedereen is welkom om deel te nemen en zijn creativiteit te uiten. Onder begeleiding van ervaren kunstenaars leer je verschillende technieken en krijg je tips om je ideeën op het doek te brengen. 

Deze workshop biedt een unieke kans om je artistieke vaardigheden te laten zien door een zeil te beschilderen. Het thema van het kunstwerk is de oceaan, en je kunt je laten inspireren door de prachtige onderwaterwereld. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of voor het eerst een kwast vasthoudt, iedereen is welkom om deel te nemen en zijn creativiteit te uiten.

Onder begeleiding van ervaren kunstenaars

Onder begeleiding van ervaren kunstenaars leer je verschillende technieken en krijg je tips om je ideeën op het doek te brengen. Het beschilderde zeil wordt vervolgens tentoongesteld in de museumhaven, waar het symbool zal staan voor creativiteit en maritieme liefde.

Praktische informatie

  • Data: Woensdag 17 en 31 juli

  • Tijd: 12:00 - 16:00 uur 

  • Locatie: museumhaven

  • Maximaal aantal deelnemers: 10 tegelijk 

Boek tickets