Ga naar de hoofdinhoud
Maritiem Museum Haven by night

Word Partner

Het museum is voortdurend op zoek naar nieuwe partners uit de maritieme industrie. Partners brengen verhalen met zich mee en onze kracht zit in het vertalen van die verhalen uit de praktijk naar een aantrekkelijke en eigentijdse presentatie voor een breed publiek.

Samen met u vertellen wij maritieme verhalen

Het Maritiem Museum geldt al jaren als één van de sterkste museummerken van Rotterdam, heeft een breed draagvlak en behoort met zijn eeuwenoude unieke collectie tot de wereldtop van maritieme musea. Een partnerschap met het Maritiem Museum geeft u, als bedrijf, de mogelijkheid om uw merkkracht te versterken, maatschappelijke betrokkenheid uit te dragen, communicatiedoelstellingen te realiseren en nieuwe zakelijke contacten te leggen. Met ruim 200.000 bezoekers per jaar is het Maritiem Museum een uniek visitekaartje voor een breed publiek.

Wij verwelkomen u graag als Partner

Wij bieden onze Partners exclusieve privileges. Dit gaat bijvoorbeeld om uitnodigingen voor openingen en netwerkbijeenkomsten, maar ook Partner-korting op zaalhuur, zoals een vergadering of personeelsfeest. Verder ontvangen onze Partners vrijkaarten voor het museum en een naamsvermelding op het Partnerbord in onze entreehal.

Gaan we met elkaar in zee?

We gaan graag met u in gesprek om te komen tot een samenwerking, die aansluit bij uw doelstellingen. Neem contact op met May Yan van Ham van de afdeling Development voor een persoonlijke afspraak via relatiebeheer@maritiemmuseum.nl of 010 413 26 80.

Stuur een bericht naar May Yan
Partnerbijeenkomst in het museum
Boek tickets