Ga naar de hoofdinhoud
Dinersetting in tentoonstelling De Haven

De Haven: Ontvangstlocatie in open depot setting

In 'De Haven' speelt onze collectie, die zes eeuwen maritieme geschiedenis beslaat en volgens kenners tot de wereldtop behoort, een hoofdrol. Er zijn ruim zeventig modellen van schepen, kranen en baggermolens te zien én ongeveer honderd schilderijen en foto’s. Deze objecten geven een schitterend beeld van de ontwikkelingen van de Rotterdamse haven.

Jouw event tussen onze collectie

Jouw gasten bevinden zich op deze tentoonstelling middenin het verhaal van de grootste zeehaven van Europa. Laat je inspireren door de mijlpalen uit de geschiedenis, zoals de eerste container of de aanleg van de Nieuwe Waterweg en de Waalhaven, nog steeds de grootste gegraven haven ter wereld. De vele scheepmodellen, foto’s en schilderijen geven een indrukwekkend beeld van de momenten waarop geschiedenis werd geschreven.

Gedekte tafel in de tentoonstelling De Haven

Deze tentoonstelling is uitermate geschikt voor:

  • Borrel (70 personen)
  • Diner (36 personen)

Te boeken van dinsdag tot zondag na 17:00 uur/ maandag hele dag (m.u.v. schoolvakanties).

  • Diner (36 personen)
  • Receptie (70 personen)
  • Expositie
  • WiFi

Van borrel tot seated dinner, wij maken bij het bereiden van jouw buffet, geserveerd diner, of walking dinner gebruik van seizoensproducten. Dat betekent: lekker vers, duurzaam en vol smaak. Onze medewerkers doen er alles aan om jouw ontvangst onvergetelijk te maken. Onze tip: het captains dinner!

Voorbeeld catering: bord met gezond belegd brood

Vragen of boeken?

We zijn van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:00 telefonisch bereikbaar op 010 4029264 of stuur een e-mail naar sales@maritiemmuseum.nl met je vraag en contactgegevens.

Neem contact op
Boek tickets