Ga naar de hoofdinhoud
Geertruida in de museumhaven

Voor Anker! Uniek groepsuitje op een binnenvaartschip

Voor anker in de oudste museumhaven van Nederland.

Op zoek naar een unieke plek voor jouw familiedag? Of organiseer je een bijeenkomst of uitje voor jouw collega’s of vereniging? Stap dan aan boord van ons binnenvaartschip 'Geertruida’.  

Na een heerlijke ontvangst met koffie en appeltaart heb je uitgebreid de tijd om het museum te bezoeken. Tussendoor wordt in het ruim van de ‘Geertruida’ een smakelijke, ambachtelijke lunch geserveerd. 

Het schip ligt voor anker in onze historische museumhaven en biedt een prachtige plek voor jouw gasten. Boek nu en beleef de maritieme wereld in het hart van Rotterdam. 

Hoe ziet het arrangement eruit?

  • 11:00 uur Ontvangst met koffie en een heerlijk stuk appeltaart 
  • 11.30 uur Museumbezoek  
  • 12.30 uur Lunch  
  • 13.30 uur Museumbezoek  
  • 14.30 uur Einde 

Dit arrangement bestaat uit toegang tot het museum ( á € 17,50), het exclusieve gebruik van museumschip ‘Geertruida’, ontvangst met lekkers en een uitgebreide lunch. De kosten bedragen € 40,00 p.p voor volwassenen en € 25,00 p.p. voor kinderen van 4 t/m 15 jaar.  

Op vertoon van Museumkaart, Rotterdampas, VriendenLoterij of Rembrandt kaart krijgt u € 7,50 korting voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen. Kinderen van 0 t/ 3 jaar zijn gratis. 

Let op: dit arrangement is aan boord van een schip en daarom niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. 

Het arrangement is beschikbaar van 1 april t/m 31 oktober (behalve tijdens schoolvakanties).

Dinsdag t/m zaterdag: tussen 10.00 en 17.00 uur
Zondag: tussen 11.00-17.00 uur

Groepsgrootte: 8 - 40 personen 

Wij doen er alles aan om dit een onvergetelijk uitje te maken.

Willen jullie ook nog lekker het water op? Of een rondleiding door het museum? Onze collega’s vertellen graag wat de mogelijkheden zijn en beantwoorden al je vragen.  

Vragen of boeken?

Bel ons voor meer informatie via 010 4029264 of stuur een e-mail naar sales@maritiemmuseum.nl met je vraag en contactgegevens.

Neem contact op
Boek tickets