Go to main content
Kinderen spelen op Professor PLons
17 T/M 25 FEB

Voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie 2023, van 25 februari tot en met 5 maart, is er in het Maritiem Museum in Rotterdam genoeg te beleven. Of je nu op zoek bent naar nieuwe energie, maritieme avonturen of gewoon een leuke dag uit wilt, het museum heeft iets voor iedereen!

Op 28 februari en 1, 2 en 3 maart worden er diverse workshops georganiseerd waar je zelf actief aan de slag kunt gaan. Stroop je mouwen op en ontdek de maritieme ambachten of knutsel leuke creaties.

Laat je meevoeren door de Offshore Experience (8+), bekijk de fascinerende tentoonstelling 'Zeemonsters' en ontdek of zeemonsters echt bestaan. Of ga aan boord van de Zuipschuit in de haven van Professor Plons en bereid een heerlijk maaltijd in de kombuis. Iedere dag is er iets nieuws te ontdekken in het museum.

Ga met op reis door Rotterdam in deze nieuwe audiotour voor kinderen. Je gaat samen met Mees en tante Jane met een virtuele metro door de tentoonstelling ‘Bestemming Havenstad’. Zo kom je meer te weten over de stad, de haven en de mensen die daar wonen. Misschien herken je wel sommige plekken. Zet je koptelefoon op en ga op reis.

Je moet wel de telefoon van je begeleider lenen, want hierop kan je de audiotour beluisteren. Scan de QR-code bij de ingang van de tentoonstelling en stap aan boord!

Tentoonstelling Bestemming Havenstad

Workshops en demonstraties

Op 28 februari en op 1, 2 en 3 maart zijn er ook nog verschillende actieve workshops waar je aan mee kunt doen of een demonstratie die je kunt bekijken. Stroop je mouwen op en doe mee!

Maak deze voorjaarsvakantie onvergetelijk door een bezoek aan het Maritiem Museum. Bij ons staat een enthousiast team van zo'n zestig medewerkers en bijna tweehonderd vrijwilligers voor je klaar om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Kijk voorbij de horizon en laat je inspireren door onze tentoonstellingen, workshops en demonstraties. Je komt toch ook deze vakantie?

Book tickets