Ga naar de hoofdinhoud

Rotterdam is een stad om op te vreten!

Rotterdam is een stad om op te vreten! In de tentoonstelling ‘Bestemming Havenstad’ van het Maritiem Museum zie, hoor en voel je dat op heel veel manieren. Maar je kunt het nu ook proeven. Smulstad, het nieuwe walking dinner en borrel concept brengt de smaken van Rotterdam samen. Bedrijven en instellingen kunnen nu de tentoonstelling bezoeken en letterlijk proeven aan de diversiteit van de stad en de haven.

“De gerechten die we serveren zijn een knipoog naar de vele metrohalten die je tijdens je bezoek aan de tentoonstelling bezoekt”, zegt Arnold Euler, een van de bedenkers van het concept. “Ons eigen horecateam is verantwoordelijk voor het concept en nu ook voor de uitvoering.” Een museum brengt volgens Euler beleving op vele manieren. “En daar hoort smaakbeleving bij. Die richten we nu op de zakelijke markt.”

“Bedrijven kunnen kiezen uit enorm veel belevenissen in Rotterdam, maar deze is én puur Rotterdams én uniek. Het arrangement Havenhappies betovert je met culinair streetfood van alle tijden. Deze is zeer geschikt voor een borrel in combinatie met een bezoek aan de tentoonstelling. Wil je midden in onze expositie dineren, kies dan voor het arrangement Smulstad. Tijdens een walking dinner voeren smaaksensaties je langs de historie en toekomst van verschillende stadsdelen naar de horizon.”

Boek tickets